Diákigazolvány

A tanulói jogviszonnyal nappali vagy esti diákigazolvány igényelhető. Mindkettővel jelentős utazási, kulturális és kereskedelmi kedvezményeket vehettek igénybe. Ez érdekel!

Diákigazolvány igényléshez bármelyik Okmányirodában díjmenesen elkészítik a fényképet, és digitalizálják a kérelmező aláírását. Ezzel a lappal lehet a Poly Titkárságon intézni  a továbbiakat.  A diákigazolvány kiállítása 2016. január 1-től ingyenes.

Kollégiumi ellátás

A Poly a Táncsics Mihály Kollégium épületében van, így kollégiumi ellátásért nem kell messzire menned. A szállás térítésmentes abban az esetben, ha ez az első szakképesítésed, nappali tagozatos tanuló vagy, és nem múltál el 20 éves a képzés kezdésekor. A kollégium menzája nagyon kedvező áron biztosítja az étkezést is. A férőhelyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, így ha nem akarod kihagyni a koleszos élményt, jobb, ha mielőbb jelentkezel!

Innen letölthető a Jelentkezési lap, melyet kitöltve juttassatok el Titkárságunkra.

Családi pótlék / árvaellátás

Nappali tagozatos tanulóink 20 éves korig családi pótlékot és árvaellátást igényelhetnek.  Ez érdekel!

Informatika és angol nyelvoktatás az összes képzésünkben

Manapság akármivel is foglalkozz, bizonyos szintű informatikai és angol tudás elengedhetetlen.

A Polytechnikum összes képzése tartalmaz informatikai és angol nyelvi oktatást, hogy te is megálld a helyed akár itthon vagy külföldön.

Jogosultság egészségbiztosítási ellátásra

Nappali tagozatos tanulóink jogosultak az egészségbiztosítási ellátásokra Magyarországon és az Európai Unióban, így biztosított számukra a TAJ kártyával illetve az Európai Egészségbiztosítási Kártyával történő körzeti orvosi, vagy kórházi ellátás. Ez érdekel! 

Tananyagok

Azzal nem lesz gond, hogy miből tanuljál. A legtöbb tananyagot és segédanyagot digitális formában kapod meg tőlünk ingyen. Ha mégis szükség van tankönyvre, az a Polyban, önköltségi áron beszerezheted.

Ingyenes Internet használat

Hallgatóinknak tanórán kívül is biztosítjuk a számítógépek használatát, és az ingyenes internetes hozzáférést.

Ingyenes sportolási lehetőségek: tenisz, röplabda, kosár, foci

Számtalan ingyenes sportolási lehetőségre is van mód. Tenisz-, röplabda-, kosárlabda-, focipálya várja, hogy sportoljatok rajta. Akár csapatversenyeket is rendezhettek.

Menza és suli büfé

Az igazi diákélet a menzával teljes. Nagyon kedvező térítési díj ellenében befizethetsz ebédre a Kollégium menzáján, így az étkezésre sem lesz gondod. Nagyon finoman főznek, mi is ott ebédelünk.

Ha mégis kihagynád a menzát, a büfében találsz mindenféle kedvedre valót, ami egy iskolai büféből nem hiányozhat. Párizsis zsömle, péksütik, csokik és sok más finomság, meglepően kedvező áron. 

EUROPASS

Az OKJ-s bizonyítvány mellé angol és német nyelvű EUROPASS bizonyítvány-kiegészítő igényelhető, amely a tanult tantárgyakat is tartalmazza, segítve ezzel a külföldi munkavállalást. Ára az aktuális minimálbér 5%-a.

Ez érdekel!

diák bejelentkezés