Autóipari berendezések

A H7 LED-es fényszórókkal kapcsolatos alapvető információk

A probléma az, hogy illegális a H7-es LED izzók beszerelése olyan járművekbe, amelyek gyárilag nem ilyen fényszórókkal voltak felszerelve. Ráadásul, mivel az autóba raktárkészletként beszerelt H7 LED-es lámpákat szakképzett kereskedőnek kell kicserélnie, ezek az izzók csak meghatározott feltételek mellett használhatók.
A H7 LED izzók ideális esetben csak terepen és körpályán használhatók. Ezért, ha olyan pályaautója van, amelyet nem vezetésre vagy terepjárónak használ, érdemes megfontolnia a H7 LED izzókra való átállást.

Hogyan kell beszerelni a H7 LED izzókat és mit jelent a LED H7 kifejezés?

A fényszóró izzók funkciójuktól függően többféle kivitelben kaphatók. A H7 jelölés silux.hu egyszerűen azt jelenti, hogy ezek az izzók egyetlen izzószállal és két pólussal rendelkeznek a hátoldalon.
Itt egy általános útmutató az izzók cseréjéhez. Természetesen minden autó egyedi, ezért lesz némi eltérés az izzó felhelyezésének módjában. De mindig a járművéhez tartozó kézikönyvvel kezdje.

Először is meg kell győződnie arról, hogy a megvásárolt izzótípus a megfelelő.

Mielőtt kinyitná a motorháztetőt, győződjön meg róla, hogy az autója le van állítva

  • Keresse meg a fényszórókat (viszonylag könnyű lesz azonosítani őket) és az izzókat.
  • Az izzó hátulján lévő három vezetéket ki kell húzni Ezeket kis reteszekkel, csavaros kupakokkal vagy klipszekkel lehet rögzíteni. A régi izzót tehát a reteszelés kikapcsolásával kell visszaszerezni.
  • Az izzó cseréje után csatlakoztassa vissza a vezetékeket Kesztyű viselése javasolt, hogy az izzót ne károsítsa a bőrön természetesen megtalálható olaj. Nem lesz semmi baj, ha az izzó helyesen van tájolva.
  • Egyes járműveken trükkösebb dolgozni, mint másokon; a Renault Megane második generációs fényszóróihoz például a teljes első lökhárítót el kellett távolítani ahhoz, hogy hozzáférjenek.

Hogyan tudom meghatározni, hogy mikor kell kicserélni egy H7 led izzót?

  • Először is meg kell győződnie arról, hogy a megvásárolt izzótípus a megfelelő. A H7-es ledes fényszóró izzó egyedi elem, azonban egyszerűen kicserélhető más ledes modellekre.
  • Mindig tartsa szem előtt, hogy a h7 ledes fényszóró izzók gyakran halogénlámpák.A lámpák

Ugyanazon kategóriába tartozó cikkek: