Autóipari berendezések

Jégvédő autóborítások típusai

Ha olyan helyen él, ahol gyakoriak a heves viharok, akkor tudja, hogy azok milyen rombolóak tudnak lenni. Valójában évente több ezer biztosítási igényt nyújtanak be, és ezeket a millió dolláros értékű követeléseket a járműjavításra fordítják. A jégeső elleni védőburkolatok segíthetnek abban, hogy járműve biztonságban maradjon a heves viharok során, és megóvja Önt a szükségtelen kiadásoktól.

A könnyebb döntéshozatal érdekében az alábbiakban olvashatjuk a jégeső elleni védelem leggyakoribb típusait:

Autó esernyő sátor

Egy autó esernyő sátor segít megvédeni autóját parkolás közben vagy akár útközben is. Az ilyen típusú termékek gyakran katonai minőségű üvegszálból készülnek. Ez egy olyan anyag, amely megakadályozza a gépkocsi nemkívánatos károsodását, és arra készült, hogy akár óránként 30 mérföldes szél ellen is ellenálljon.

Jégeső elleni védőburkolatok

Az autó esernyő sátrakat könnyű felszerelni és eltávolítani, és néhányuk lopásgátló technológiával is rendelkezik. Lehet, hogy ez a lehetőség nem a legjobb védelem a heves viharok ellen, mivel nem fedi le az egész autóját. Javasoljuk, hogy párosítsa az autó esernyő sátráját más típusú jégvédőkkel.

Felfújható autófedél

Könnyű és nehéz heves vihar esetén a felfújható autófedél a leghatékonyabb védelem a jégeső káros hatásaitól. A felfújható autófedél ventilátorokat használ a levegőhöz, hogy tovább mozogjon és buborékot hozzon létre az autója körül.

Ez a buborék segít megelőzni a jégesőnek az autójára gyakorolt hatását, amely egyébként horpadásokat okozhatna. A felfújható autófedél esetében az a jó, hogy szokásos fedélként is használhatja, akkor is, ha az nincs felfújva.

Időjárásálló hordozható carport

Az időjárásálló hordozható carport egy kicsit drága lehet, de biztos lehet benne, hogy tartósabb, mint a jégeső elleni más típusú autóhuzatok. Ezek a carportok erős szövetből készültek, amelyek megóvják az autóját a könnyű és a közepesen heves viharok ellen. Ezeknek a burkolatoknak gyakran nehezebb súlyuk van, így számíthat arra, hogy nem fogja a szél elfújni őket. Időjárásálló hordozható carportok azokban az esetekben ajánlottak, amikor az autónak nincs fedett helye.

A gumi padlószőnyeg védelmet nyújtó gumiszőnyegek fekete színűek és nagyon jól illeszkednek az Ön által használt helyiségekben vagy járművekben. Nagyon rugalmasak és megtartják formájukat, és a legjobb tulajdonság az, hogy nem csúsznak meg, és így nem okozunk balesetet vagy zuhanást, ha rájuk lépünk. Tudjon meg többet a gumiszőnyegekről a linkre kattintva.

Illeszkedő fedél

Az illeszkedő autófedél a jégtakaró-védő borítások közé tartozik, mivel átalakíthatja azt az autó alakjára, miközben az elasztikus anyag képes tartani azt a heves vihar során. Akárhova viheti magával, nem is beszélve arról, hogy nagyon egyszerű felszerelni. Csak győződjön meg arról, hogy a választott autófedél kifejezetten a jégeső károsodásának megelőzésére készült, mivel vannak olyanok, amelyek kizárólag a szennyeződés és az UV-védelem céljára szolgálnak.

Összegzés

A pusztító viharok komoly kockázatot jelentenek az autótulajdonosok számára, mivel a károk meglehetõsen maradandóak és helyrehozásuk több ezer dollárt is igénybe vehetnek. Jó dolog, hogy a jégeső elleni védelem érdekében a minőségi autófedelekbe való beruházás révén a járműtulajdonosok szinte semmire csökkenthetik ezeket a kockázatokat. Mielőtt autófedőt vásárolna, mindig ellenőrizze a jégeső károsodásának tényleges kockázatát, tartózkodási helyétől függően.

Ön újat fog vásárolni motoros sisakot? Ezután kattintson a linkre, hogy elolvassa a témáról szóló cikket.

Ugyanazon kategóriába tartozó cikkek: