Szépség, divat és egészség

OFRA Cosmetics – a legjobb választás a kozmetikai igényekre

Miután körülnézett a kozmetikai termékek piacán, különféle márkákkal és gyártókkal fog találkozni a kozmetikai igényeinek kielégítésére. Ha nem találta meg az Ön számára megfelelőt, akkor az OFRA Cosmetics a legjobb választás.

Áttekintés az OFRA kozmetikumokról

Ofra Gaito, sminkes és terapeuta 1979-ben lépett be a szépség világába. Ebben az időben Dél-Afrikában élt és esztétikai iparban dolgozott. Utazott a világon, és számos tanfolyamot végzett neves kozmetikai márkákkal Franciaországban, Németországban és az Egyesült Államokban, ideértve a rangos posztgraduális CIDESCO tanfolyamát, amikor Johannesburgban volt.

A CIDESCO diploma továbbra is a világon a legmagasabb minősítéssel rendelkezik, amikor esztétikáról és szépségterápiáról beszélünk. A CIDESCO címzettjeként Ofra elemzi a bőrt és a testet, és ez alakította karrierjét egészen a csúcsig.

OFRA Cosmetics Matte Eyeshadow
OFRA Cosmetics Matte Eyeshadow matt mono szemhéjpúder

Az első gyógyfürdőjével és szalonjával végzett sikere után megnyitotta egy másodikat is, amely a 80-as években virágzott. a 90-es évek elején kibővítette üzleti tevékenységét, és magába foglalta az egyes kozmetikai vállalatok forgalmazását Ausztráliában, Dél-Afrikában és Új-Zélandon. A disztribúció nagyobb lett, mintegy 400 telephelyen.

1994-re David és Ofra saját márkájú smink- és bőrápoló termékeket készített, az OFRA Cosmetics-t pedig országonként gyártották. David és Ofra 1998-ban költözött az Egyesült Államokba,  Ft. Lauderdale-be. Az első OFRA gyógyfürdő hamarosan 2001 tavaszán érkezett, és exkluzív test-, haj- és arckezeléseket kínált az OFRA Cosmetics termékekkel.

Jelenleg az OFRA Cosmetics a szépségiparban világszerte elismert. Megkülönbözteti az ügyfelek listáját, amely neves franchise-kat és hírességeket, például olimpiai atlétákat, Miss Universe-ket, bírák feleségeit, politikusokat, miniszterelnököket és világszerte különféle híres személyiségeket tartalmaz.

Másoktól eltérően az OFRA Cosmetics nem csupán egy tipikus bőrápolási és sminkgyártó üzletág. Valójában vezető minőségi és professzionális smink- és bőrápoló gyártó. Ezenkívül az OFRA Cosmetics az szépségápolási cikkek legnagyobb szállítója az Egyesült Államok száz szalonjában és kozmetológiai iskolájában.

Az OFRA Cosmetics a gyártás terén szerzett hosszú éves tapasztalattal rendelkezik, ezáltal vált a szépségipar legjobb innovátorává. Az exkluzív bőrápolási és sminktermékek előállításával és megfogalmazásával az OFRA Cosmetics mindent megtesz a termékek készítésétől a szállításig, a csomagolásig, a gyártásig és a tesztelésig.

Miért fontolgatták az OFRA Cosmetics újracímkézését?

Ofra Gaito, az OFRA Cosmetics elnöke magyarázza meg, hogy a vállalat miért fontolgatta az újbóli címkézést. Számára felülmúlják a képüket, és szükségesek voltak bizonyos változtatások a vállalat jövőképe miatt.

Gaito nem érezte úgy, hogy jelenlegi márkájuk megfelelne annak, amit az OFRA Cosmetics akar képviselni. Csapatként úgy érezték, hogy vonzónak kell lenniük célközönségük számára. Ez a változás az üzleti életben, amely a játék kezébe helyezte őket, biztosítja, hogy márkájuk nem általános, és az OFRA Cosmetics egyedi imázsát, stílusát és hangulatát képviselik.

Kérjük, olvassa el a cikket szemöldöknövekedés.

Ugyanazon kategóriába tartozó cikkek: