Autóipari berendezések

Autós gumi padlószőnyeg

A padlószőnyeg elengedhetetlen a lábunk megfelelő pihentetéséhez, de emellett még jelentős szerepet játszanak autóink vonzó megjelenésében is. Néhányan a szőnyegeket luxusnak gondolják, de igazából a vezetői élmény teljesen más szőnyeggel mint nélküle. A szőnyegek különböző színűek lehetnek, így bárki képes lehet annak a színnek a kiválasztására, ami legjobban passzol az autójához.

A legjobb szőnyegek közül néhány;

Motor Trend MT-923-BK NMM gumi padlószőnyeg

A kormány előírja, hogy a padlószőnyegek gyártóinak gondoskodniuk kell arról, hogy a termékek ne okozzanak szagot. Ezzel az előnnyel a Motor Trend MT-923-BK NMM gumi padlószőnyeg is büszkélkedhet. Ezenkívül a szőnyegek nagy méretűek, és a hosszabbító részek ollóval könnyen levághatók.

Gumi padlószőnyeg
Gumi padlószőnyeg tiszta autóért

Emiatt a padlószőnyeg beépíthető az autóba anélkül, hogy az illeszkedés miatt kellene aggódnia. Ezenkívül a szőnyeg a szélsőséges időjárási viszonyokban is helytáll. Például a nagyon magas hőmérséklet sem okoz neki gondot. Emiatt az autó padlója továbbra is védve van a károsodásoktól, függetlenül az évszaktól és az időjárási viszonyoktól.

Érdekelheti még: A rossz autóindító legfőbb jelei

A Husky WatherBeater padlóbélések

Ez egy másik tökéletes választás, különösen akkor, ha az ember hosszú ideig kívánja használni a szőnyegeket. A Husky nagyfokú garanciát nyújt felhasználóinak.

Videó: Husky WeatherBeater VS X-Act Contour All Weather padlószőnyeg összehasonlítás

Ráadásul szállítási az Egyesült Államokban tartózkodó ügyfeleknek további költségek nélkül kiszállítja a termékeket. Tökéletesen illeszkedik az autókhoz, könnyen tisztítható és ellenáll a különböző időjárási viszonyoknak.

Armor All 78840ZN 4 részes 4 évszakos gumi padlószőnyeg

Egy másik fantasztikus szőnyeg az Amor 4 évszakos gumiszőnyege. Erős és tartós gumiból készül, ezért ellenáll a nehéz és szélsőséges körülményeknek is. A szőnyeghez akaszkodó karokat is adnak. A legfontosabb, hogy a szőnyeg bármilyen autómodellhez illeszthető (Audi, Renault, Opel, …). Különféle színekben kapható, így az autója színvilágához leginkább illeszkedő modellt is kiválaszthatja. A szőnyeg védi az autója belsejét, miközben ezáltal szuper megjelenést kölcsönöz neki. A szőnyeg ára olcsó és sokak számára megfizethető.

AmazonBasics 3 részes padlószőnyeg

Ezek a szőnyegek meglehetősen olcsók, ezért a legjobb választás azok számára, akik költségvetése egy kicsit szűkösebb. Ugyanolyan pontossággal tervezték őket, mint a fentebb tárgyalt drágább társaikat. A különbség abban rejlik, hogy a hornyok és csatornák felépítése milyen. A szőnyeg felszerelése és karbantartása nagyon egyszerű. Ezenkívül a többi szőnyeghez hasonlóan le is vágható a széle, hogy teljesen illeszkedjen az autó padlójához. Ennek az Amazon padlószőnyegnek a hátsó része meg van csúsztatva, ezzel biztosítva a megfelelő rögzítettséget.

Összefoglalva a fentieket, az autó padlószőnyegei nagyon fontosak a jármű padlójának védelmében. Ez a cikk áttekintette a választható, legjobb lehetőségeket. Számos tényezőt kell azonban figyelembe venni a vásárlás előtt, mint például a tartósság és a szín.

Ugyanazon kategóriába tartozó cikkek: