Otthon, kert és berendezés

A legjobb dolgok a vásárlás Szlovénia ingatlan eladó

Szlovénia egy olyan titkos gyöngyszem, amely kezd elismerést nyerni az ingatlanvásárlók és ingatlanbefektetők körében. Ha Kranjska Gora-i ingatlant vagy bármilyen eladó szlovéniai ingatlant keres, imádni fogja a tényt, hogy rengeteg izgalmas dolog van, amit biztosan élvezni fog ebben az országban, hogy több mint boldogan nevezheti otthonának.

Szuper biztonságos mindenki számára 

Bár a bűnözési ráta Szlovéniában nem teljesen hiányzik, a jó hír az, hogy nagyon alacsony. Ez egy olyan hely, ahol a gyerekek még mindig az utcán játszhatnak és szórakozhatnak, anélkül, hogy a szülőknek aggódniuk kellene értük. 

Szlovénia nagyon biztonságos ország
Szlovénia nagyon biztonságos ország, mivel a Global Peace Report 2021 Szlovéniát a magas szintű biztonsággal rendelkező országok közé sorolja.

A nap bármely szakában sétálhat az utcákon. Az emberek még a járműveiket is nyitva hagyják, amikor vásárolni mennek. A statisztikákból az is kiderül, hogy Szlovéniában a legalacsonyabb a gyilkosságok aránya az egész EU-ban. 

Elképesztően magas szintű angol nyelvtudás

Egy bizonyos korosztályhoz tartozó szlovének közül sokan olyan szinten beszélik az angolt második nyelvként, hogy azzal csak a skandinávok vetekedhetnek. Ha úgy dönt, hogy megvásárol egy eladó szlovéniai ingatlant, biztos lehet benne, hogy nem lesz nehéz kommunikálni velük, mert sok ingatlanügynök lenyűgözően folyékonyan beszél angolul.

Érdekes tények Szlovéniáról

Ne feledje azonban, hogy ez egy kétélű kard is lehet, ha a szlovén nyelv tanulását tervezi. Ugyanis előfordulhat, hogy csak korlátozottan lesz lehetőséged gyakorolni az új nyelvet. A szlovének többsége háromnyelvű is, jellemzően az anyanyelvük és az angol mellett olaszul és németül is tudnak. 

Ideális elhelyezkedés Európa szívében

Szlovénia inkább Közép-, mint Kelet-Európához szeretne tartozni, és erre jó okuk van. Földrajzi szempontból a nemzet sokkal nyugatabbra fekszik, mint azt a legtöbb ember gondolná, hiszen Ausztráliával és Olaszországgal, valamint Horvátországgal és Magyarországgal határos. 

Ljubljana mindössze néhány órányira van Zágrábtól, 2,5 órányira Velencétől és 3,5 órányira Bécstől. Kulturálisan és politikailag is úgy tűnik, hogy Szlovénia több közös vonása van Nyugat-Európával, mint a keleti blokkal. Az ország is fejlettebb, fejlettebb és modernebb, ami megmagyarázza a Kranjska Gora-i ingatlanok iránti megnövekedett keresletet.

Természetes pompa a legjobban

Egyetlen más ország sem rendelkezik olyan egységes szépséggel, mint Szlovénia. Olyan egyedülálló szépséggel rendelkezik, amitől szinte pillangókat fogsz érezni a gyomrodban. 

A jó hír az, hogy rengeteg hotspotot lehet ott megnézni. Piran és Ljubljana régi központja és a Bledi-tó az ország csinos pin-upjai. De bárhová is megy, a szíve biztosan beleszeret a hátország festői falvaiba, a tengerparti terrakotta városokba, a déli szőlőskertekbe és a Júliai-Alpok sziklás hegyeibe. 

Tartós vidéki hagyományok

Ha megkérdezi az eladó szlovéniai ingatlanok vásárlóit, biztosan elmondják, hogy az egyik ok, amiért szeretnek az országban élni, az az, hogy olyan érzés, mintha visszautaznának az időben. 

A legtöbb dolog, amit az Egyesült Királyságban a hipszterek kézművesnek vagy kézművesnek tartanak, és amiért még nagy összegeket is hajlandóak fizetni, a szlovénok mindennapi életének egyszerű aspektusai. 

Például gyakran látni olyan embereket, akik maguk vágják le a húsukat, és maguk készítik a kolbászukat, vagy maguk termesztik a zöldségeiket. Egyesek saját bort, almabort vagy pálinkát is készítenek. A legtöbb szlovénnak saját hobbiszőlőbirtoka van, kis borházakkal. Mindezek a szlovéniai élet olyan gyakori aspektusai, amelyek az Egyesült Királyság más részein a meglehetősen drága kézműves területen kívül nem annyira gyakoriak, vagy nem is léteznek. 

Barátságos emberek

Abban a pillanatban, hogy beköltözik a Kranjska Gora-i ingatlanba, imádni fogja, hogy a szlovénok barátságosak, segítőkészek, vendégszeretőek és kedvesek. Sokan közülük szívesen segítenek, ha valaha is szükséged lesz rá.

Kranjska Gora-i ingatlant
Kranjska Gora egész évben vonzó hegyi turisztikai sportközpont

Egy tanúsított blokklánc hotspot

Szlovénia ma már számos befutott technológiai cégnek és érdekes startupnak ad otthont. A fejlett tehetségek megnövekedett szintje, a programozásban való jártasság és a magas szintű angol nyelvtudás egy kicsiny, de egészséges és virágzó technológiai szcénát eredményezett. 

Régebben néhány szlovén az Egyesült Királyságban, Németországban és más országokban keresett munkát, de az ország technológiai színterének növekedése, különösen a kripto és a blokklánc, egyre több külföldit csábít arra, hogy eladó szlovéniai ingatlant vásároljon, és végleg ide költözzön. 

Zöld és tiszta kültér 

Szlovénia csodálatos munkát végzett a természet szépségének megőrzésében és fenntartásában, és szinte mindenki tisztelettel viseltetik a környezet iránt. A magas újrahasznosítási arány és az alacsony szemétmennyiség miatt nem meglepő, hogy Szlovénia Európa harmadik legerdősödőbb országa. A szlovénok szeretik a szabad természetben tölteni az időt, és mindig járnak túrázni, sziklát mászni, siklóernyőzni, kajakozni, síelni és más kalandos sportokat űzni. 

Ljubljana kerékpárutakkal való ellátottsága is lenyűgöző. Számos kisebb és majdnem minden nagyobb út rendelkezik kijelölt kerékpársávval, a legtöbbjüket még az úttesttől is teljesen elválasztják. Ezek a kerékpársávok nagyon jobbak, mint a más országokban találhatóak, ahol úgy kerékpározhatsz Ljubljanában, hogy nem kell attól tartanod, hogy a járművek elgázolnak. A kerékpársávok nagy száma is arra ösztönzi az embereket, hogy kerékpárral közlekedjenek.

Magas életminőség 

Általánosságban elmondható, hogy a szlovénok jobb életminőséget élveznek, és úgy tűnik, hogy az országban az egyenlőség is megfelelő szintű. A fizetések is fontosak számukra, és az ország elfogadható megélhetési költségeinek köszönhetően a legtöbbet kapják a jövedelmükből. 

Egy nagyszerű időjárás a szerelemhez

A másik dolog, ami miatt a vevők szeretik az eladó szlovéniai ingatlanokat, az a tény, hogy az ország szinte tökéletes éghajlattal rendelkezik. A hó szerelmesei biztosan élvezni fogják a hideg és havas teleket. Az országot olyan síterepek is tarkítják, mint például Krvavec, amely Ljubljanától mindössze fél órányira található. 

Szlovéniában a nyarak forróak, ilyenkor élvezheti a laza napokat, amikor az akvamarin színű folyók és tavak bármelyikénél vagy a tengerparton hűsölhet. Az ősz és a tavasz szintén ideális köztes évszakok a csípős estékkel és a meleg nappalokkal. 

Kezdje el keresni a Kranjska Gora ingatlan vagy Szlovénia eladó ingatlan ma, és élvezze ezeket az előnyöket hamarosan!

Ugyanazon kategóriába tartozó cikkek: