Szépség, divat és egészség

Növessze a szemöldökét ezekkel az ételekkel

Mindig úgy érzi, mintha egy sajnálatos döntést hozott volna minden alkalommal, amikor a vékony, szinte hiánytalan szemöldökét nézi a régi fényképein? Nos, nincs egyedül. A 90-es és a 2000-es évek elején óriási divatnak számítottak a vékony szemöldökök. Ma azonban már nem ez a helyzet. Sajnos ez a divat az egyik fő oka annak, hogy sok hölgy ma sérült és hiányos szemöldökkel rendelkezik. A természetes szemöldöknövekedés elérése nagy kihívás lehet.

Szemöldöknövekedés

A jó hír az, hogy számos olyan vitaminban gazdag élelmiszer-elem van, amelyet hozzáadhat napi étrendjéhez, hogy serkentse a szemöldökének növekedését, és az újból  egészséges legyen. Legközelebb, amikor élelmiszer-kiegészítőket vásárol, ne felejtse el a következő termékeket beletenni a kosárba:

Tojássárgája

A tojássárgája fehérje- és keratin-tartalmáról ismert. Törjön fel egy tojást, majd válassza szét a fehérjétől. Habverővel verje fel a sárgáját, amíg sima állagú lesz. Fülpiszkáló vagy pamutgolyó segítségével vigye fel a tojássárgáját a szemöldökére.

Hagyja rajta körülbelül 20 percig. Ezután öblítse le a szemöldökét hideg vízzel. Ajánlott a tojássárgáját a szemöldök növekedéséhez hetente egyszer vagy kétszer használni, amíg a kívánt eredményt el nem éri.

Tej

A tej nagy mennyiségű fehérjét tartalmaz. Ha tejet szeretne felhasználni a szemöldöke felnövelésére, merítsen egy pamutgömböt a tejbe, majd dörzsölje a szemöldökére.

Szemöldöknövekedés

Várjon, amíg a tej megkeményedik, majd meleg vízzel mossa le. Használhatja a tejet minden nap egyszer, amíg nem észleli a változásokat.

Kókuszolaj

A vas és az E-vitamin a kókuszdióolajban található két legfontosabb tápanyag, amelyek segítenek a szemöldök természetes növekedésében. Masszírozza a kókuszolajat szobahőmérsékleten a szemöldökén 5 percig. Hagyja, hogy az olaj egy éjszakán át rajtamaradjon. Másnap reggel öblítse le meleg vízzel. A kókuszolajat használja minden nap 2 hónapon át, vagy amíg a kívánt vastagságot el nem éri.

Olvassa el a következő cikket: A termálmedencék életmódbeli és egészségügyi előnyei

Egy hosszú és fárasztó nap után semmi sem tudja felülmúlni az ideális 99 fokos hőmérsékleten, a buborékok teljes fokozaton, és egy pohár borral az egyik kezében történő áztatás kényelmét és kikapcsolódását. Miközben a termálfürdő medencék a nagyon is szükséges nyugtató relaxációt kínálják, tudta, hogy számos más izgalmas előnyt is kínálnak?

Hagyma juice

A hagyma juice ként tartalmaz, amely hatékonynak bizonyult az egészséges szemöldök növekedésében. Vegyünk egy kis hagymát, majd darabonként őröljük fel, hogy kinyerjük a levet. Dörzsölje ezt a levet a szemöldökére, majd óvatosan masszírozza 5 percig. Használjon hideg vizet és arctisztítót, hogy teljesen lemossa. A hagymalevet néhány hétig naponta egyszer kell felvinni.

Citrom

A folsav, valamint a B- és C-vitamin megtalálható a citromlében. Vegyen egy szelet citromot, majd dörzsölje ezt a szemöldökébe. Hagyja, hogy a lé 15-20 percig álljon, majd öblítse le meleg vízzel. A legjobb, ha a citromot naponta egyszer használja, így elérheti a kívánt növekedést.

A szemöldök természetes növekedése akkor lehetséges, ha ismeri a megfelelő ételeket, amelyeket be kell vonnia a napi étkezésébe.

Ugyanazon kategóriába tartozó cikkek: