Szépség, divat és egészség

Fenntartható és megfizethető kozmetikumok

A kedvenc termékek, bestsellerek választéka széles és változatos: Hogy csak néhányat említsünk, a Can’t Stop Won’t Stop alapozó és concealer válogatott árnyalatai, a könnyű, vízálló és teljes fedést biztosító, egész nap hibátlan, matt felületet biztosító, minden bőrtónusra alkalmas alapozó; a Butter Gloss, az ajakápoló “it” gloss és bestseller, amely a tökéletes színfoltot kínálja; az Ultimate Shadow paletta, amely 16 nagy teljesítményű szemhéjfestékkel és préselt pigmentekkel van tele, különböző textúrák és felületek keverékével; az ikonikus, első ízben kifejlesztett bársonyos Soft Matte ajakápoló, amely krémes színt és puha, matt felületet biztosít; és a Fixing Spray no. 1, matt és ragyogó a tartós pillantásért. Röviden: a kedvencek sokan vannak, de lássuk, mit kell tudni a NYX kozmetikumokról.

Főleg egy cég van, amelyik arra törekszik, hogy a professzionális sminket még elérhetőbbé tegye a szépségfüggők számára. A NYX kozmetikumokról beszélünk.

NYX kozmetikumok

A NYX Cosmetics egy bankképes kozmetikai márka, amely évek óta a szépségápolás megszállottjai, de a pénztárcájukhoz mérten a legfontosabbak közé tartozik. Szépségbloggerek és profi sminkesek egyaránt rajonganak a márka innovatív termékeiért, és szeretik, hogy a cég alacsonyan tartja az árakat, még akkor is, ha a választék bővült. A NYX alapítója, Toni Ko 1999-ben indította el a céget, és a Marie Claire-nek elmondta, hogy a cég fő célja az volt, hogy egy igazán megfizethető és igazán jó terméket hozzon létre (a spórolás szempontjából). “Rájöttem, hogy az áruházakban árult presztízsmárkák és a drogériákban árult tömegmárkák között szakadék tátong, és nem volt jó minőségű, stílusos csomagolású, megfizethető árú termék. Az volt a küldetésem, hogy áthidaljam ezt a szakadékot” – mondja Ko. A vállalat az első évben 2 millió dollárt keresett.

Nyilvánvaló, hogy az egyre igényesebb és tudatosabb piac némi átláthatóságot is követelt a termékek megvásárlása és világméretű bevezetése után, különösen az állatkísérletek, a gyártás fenntarthatósága és a vegán termékcsalád szükségessége tekintetében. De nézzük meg egyenként a NYX kozmetikumok ezen tulajdonságait.

Ugyanazon kategóriába tartozó cikkek: